Kütüphanemizden Yeni Başlangıçlar

13 Şubat 2018 Salı

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımız tarafından çıkarılması planlanan dergi için çalışmalara başlandı. Kütüphanemizden haberlerin yanı sıra, kültür, sanat ve edebiyat ekseninde, güncel ve popüler konuların tarih süzgecinden geçirilerek sunulması planlanan dergimizi öğrencilerimizin de aktif desteği ile çıkarmayı hedefliyoruz. Bu amaçla, Daire Başkanımız Nagihan Kaynak başkanlığında düzenlenen toplantı, Uzman Türkan Çankaya, Kütüphanecilerimiz  Muhammet Öksüz, Pınar Uğurlu, Şirin Ak, Safiye Server Gümüş, Cansu Sakızlı,  Basın Yayın Enformasyon Biriminden  grafiker Fatih Kutlu ve Üniversitemiz Öğrenci Konseyi Başkanı Recep Tayyip Balıkçılar'ın değerli katılımlarıyla 29 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilmiştir.  Üç ayda bir yayınlanması planlanan dergimizin ilk sayısını Nisan ayında çıkarmayı hedefliyoruz.