Science of Synthesis Deneme Erişimi

19 Ekim 2018 Cuma

Science of Synthesis veri tabanı 30 kasım tarihine kadar Üniversitemiz mensuplarının deneme erişimine açılmıştır.

Erişim adresi :

HAKKINDA
Science of Synthesis, tüm organik kimya için 1800’lerin başından günümüze kadar geliştirilmiş yöntem incelemeleri sağlamaktadır.
Deneysel prosedürlerin yanı sıra organik dönüşümler ve sentetik yöntemlerin açıklamalarını sunan tek kaynak olan Science of Synthesis, eşsiz bir kimyasal bilgi aracıdır.
  • Kolayca erişilebilir ve araştırılabilir Science of Synthesis’ e modern bir web yüzü aracılığıyla kolayca erişilebilir. Sezgisel tarama fonksiyonu hızlı sonuç almaya olanak sağlar. Arama sonuçları detaylı reaksiyon şemaları ile gösterilir ve MySOS hesabında saklanabilir. Tüm bölümler PDF formatında indirilebilir.
  • 2.000’den fazla uzman tarafından seçilen, incelenen ve sürekli güncellenen yöntemler Tüm dünyaca bilinen uzmanlar, bir organik bileşik sınıfı için en önemli moleküler dönüşümleri seçip kapsamlı olarak araştırmıştır. İçeriği, yeni bilgiler ve kimyaya özel önemli konular ile sürekli güncellemektedirler.
  • Doğrudan doğruya laboratuvarda uygulanabilir Etkili ve pratik deneysel yöntemler hızlı ve kolay bir şekilde laboratuvarlarda uygulanabilir. Bu, kimyagere sentezi planlayarak doğrudan başlamasına olanak sağlar.
  • Özel alanları vurgulama- Referans Kütüphanesi Referans Kütüphanesi organik sentezdeki önemli alanların içindeki en iyi yöntemleri içerir.